Идеята да сме близко до пазара ни докара до място където не бяхме ходили до тогава, онлайн търговия. Приехме проекта с доза скептицизъм и съмнение към пазарните условия за пазаруване. „Погледнете настрани и вижте колко много молове има навсякъде, кой би дръзнал да вземе и купи нещо по картинка.“

Така мислихме към момента, но работата започна с много усилия и пот на челото направихме своят първи магазин и започнехме да го „дебъгваме“ плащания, колички и методи за доставка… Както и си мислихме в началото ставаха нещата, по-бавно отколкото ни се искаше…

Задачата вече имаше и още едно интересно условия да „РЕСПОНСИВ“ или на Български да разпознава резолюциите на екрана от който, ще се гледа и да застава така че, да е максимално удобен за потребителя. Още нещо с което не бяхме се сблъсквали до този етап.

Наехме специалист и започнах проучване за нещата по-горе. Намерихме решение, но сега пред над нас остана как да наберем таргет клиенти на нов магазин продаващ луксозно дамско бельо OVA.bg. Предложихме на фирма да направи за нас Социологическо проучване на пазара. Излезе резултата след което се появи нашето творение на пазара: Уеб МАГАЗИН. Подготвена CMS система подходяща за онлайн продажби с каталог, продукти и категории, методи за доставка и отворена за надграждане.

Онлайн каталог/ магазин, чрез който може да предложите вашите продукти и услуги в интернет и към тях за бъдат правени запитвания/ заявки/ поръчки. Имате възможност да въведете 3 различни цени за различни групи. Заявки и поръчки стават само от регистрирани потребители: крайни клиенти, дилъри и партньори с отстъпки. Въвеждането на продуктите и услугите който искате да предложите и представите в интернет на вашите настоящи и бъдещи клиенти става много лесно и удобно. Не е необходимо да сте специалист за да въведете и сам своя продукт или услуга, достатъчно е начална и елементарна познавателност. Страницата е изградена така че Вие можете да направите колкото искате допълнителни страници в които можете на опишете вашите други възможност, партньори или дори да направите кратко резюме за фирмата. Вградихме и модули с възможност за плащате по банков път, при доставка на място, така и чрез системата на www.epay.com (плащане чрез дебитна карта), както и www.paypal.com и много други.


Какво предлага WebStore, уеб каталог/ магазин?

Системата предоставя възможност за закупуване на всички предлагани продукти онлайн директно от Вашата страница, катo се предоставя пълна информация за даден продукт както и видове разфасовки и минимално количество за поръчка и т.н. Дава уникална възможност за Добавяне/ Редактиране или Изтриван всички видове артикула от административна част която може да се обслужва от неспециалист. Изцяло изработен на PHP използващ база данни магазина/каталога предлага сигурност и надеждност на своите собственици.

 • Ниска цена и гарантирано качество.
 • Сигурност вашата на информацията в каталога.
 • База данни на вашите оферти.
 • Добавяне, редактиране и изтриване на продукти.
 • Акаунти за ваши служители офиси и магазини.
 • Възможност за закупуване посредством кредитна карта, epay, paypal и др.
 • Контактна форма, изпращане на запитване.
 • Възможности за надграждане с допълнителни модули.
 • Неограничен брой продукти и страници и категории
 • Модули за доставка СПИДИ и ЕКОНТ
 • Генериране на товарителници
 • Импорт/ Експорт на продукти
 • Уникален дизайн
 • Безплатен хостинг
 • Безплатен домейн
 • Оптимизация на сайта
Ние от фирма ОВА БГ ООД благодарим за извършената работа по нашият проект с референция от 10.01.2010г.

Ние от фирма Гласмен ООД изразяваме наша благодарност за извършената работа по нашият сайт с референция от 20.07.2011г.
Ние от фирма Мебели Краси ООД изразяваме наша благодарност за извършената работа по нашият сайт с благодарности от 10.01.2011г.
Ние от фирма Lisca Словения изразяваме наша благодарност за извършената работа по нашият уен магазин от 02.04.2014г.


Често задавани въпроси

Необходим ли е специализиран персонал за да въвежда оферти и работи с Уеб Магазина?
Не, не е необходим! Нашите специалисти са изгради структурата на страницата интуитивно, така че да води вас или вашият служител за от началото до края на въвежда не офертата.
Колко време се въвежда един продукт/ обява?
Времето за въвеждане на обява не е голяма, предполага 1 минута работа, повечето менюта за падащи и подсказват следващата ви стъпка.
Можем ли да изберем своя индивидуална визия за нашият сайт?
Да, разбира се! Предложеният вариант е само демо версия и е ориентиран към по непретенциозен клиент. виж наличните добавки.
WebStore подържа ли мултиезичност?
Да, поддържа и няма ограничение в броя на добавените езици.
Защо да закупя Уеб МАГАЗИН?
Той е проектиран от екип професионалисти в продължение на месеци специално за управление на голямо количество оферти, като дава сигурност на вашата информация. Много софтуерни решения не са пригодени за подобно количество оферти и стават лабилни. Спестявате много пари за разработване на вече съществуващ софтуер.
Как да закупя Уеб МАГАЗИН?
Един от начините да закупите Уеб МАГАЗИН e като се свържете с нас през нашата форма за контакти. Друг вариант е чрез банков превод.

 • evroset-new

  Евросет ООД | Кухненски мивки и смесители BLANCO

  Изцяло динамична страница с админ панел. Всички секция и менюта са достъп за обслужване от неспециалист. Онлайн магазин за Кухненски мивки и смесители BLANCO и абсорбатори […]

  Уеб сайт Посетете онлайн →

 • 500vizitki

  Печатница на визитки

  Изцяло динамична страница с админ панел. Всички секция и менюта са достъп за обслужване от неспециалист. Онлайн магазин за визитки, лични визитки и бизнес визитки. Магазинът […]

  Уеб сайт Посетете онлайн →

 • liscanew-web

  Магазин за дамско бельо Lisca

  Изцяло динамична страница с админ панел. Всички секция и менюта са достъп за обслужване от неспециалист. Онлайн магазин LiscaShop.bg, е онлайн магазин за дамско бельо, маркови […]

  Уеб сайт Посетете онлайн →

 • did-m.com

  Бутиковото осветление

  Дизайнерско бутиковото осветление Изцяло динамична страница с админ панел. Всички секция и менюта са достъп за обслужване от неспециалист. Основната дейност на нашия екип е проектирането […]

  Уеб сайт Посетете онлайн →

 • kidsmoda

  Детски дрешки KidsModa

  Изцяло динамична страница с админ панел. Всички секция и менюта са достъп за обслужване от неспециалист. Онлайн магазин KidsModa, е онлайн магазин за бебешки и детски […]

  Уеб сайт Посетете онлайн →

 • glassmania_new

  Онлайн стъкларница

  Изцяло динамична страница с админ панел. Всички секция и менюта са достъп за обслужване от неспециалист. Калкулатор за дограма и рязани стъкла.

  Уеб сайт Посетете онлайн →


Готови ли сте да създадете собствен уеб сайт?